dissabte, 15 d’agost del 2009

Tal dia com avui -10 de juliol-

de l'any 1997 la banda criminal ETA va segrestar el regidor de l'Ajuntament d'Ermua, Miguel Ángel Blanco, amb l'amenaça d'"executar-lo" en 48 hores si el Govern no atenia les seves exigències. Malgrat les manifestacions que és van produir per tot arreu de l'Estat demanant el seu alliberament sense condicions, Miguel Àngel va ser assassinat d'un tret a la nuca prop de Lasarte-Orio. Aquesta matinada la banda ha volgut recordar la seva "gesta" col·locant un artefacte explosiu que, sortosament, ha estat descobert i fet explotar de forma controlada sense causar-ne víctimes.

"La violència crea més problemes que els que resol, i per això mai no condueix a la pau" (Martín Luther King)


Emilio García Espínola:

Esta es una noticia que nome atrevo a comentar. Porque pensarías: ¡qué animal es Emilio! Los días posteriores fueron ilusionantes. Parecía que la sociedad había despertado...


Fernando Sortino Traverso:

Fa 57 anys es casaven, a Bernal, provincia de Buenos Aires, Leonor Traverso i Rosario Francisco Julio Sortino... els meus pares... Deu meuuuuuu... com passa el temps!!


Albert Martínez Hernansáez:

En efecto, Emilio, aquellos días parecía que, por fin, todo el mundo estaba de acuerdo en esta cuestión fundamental. Desgraciadamente la unión duró poco.

Gràcies, Ferran, per recordar la vostra efemèride. Serveix per treure dramatisme al dia i ajudar a veure l'ampolla mig plena, en comptes de mig buida. Que sigui enhorabona.


Fernando Sortino Traverso:

Per aixo t'ho vaig dir!! La vida es un ying i un yang... el mateix dia de l'aniversari dels pares va morir la mare d'una amiga..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada