dissabte, 15 d’agost del 2009

Tal dia com avui -21 de juliol-


de 1969, a les 2:56 hora internacional UTC, i no d'ahir com s'ha dit reiteradament, probablement per considerar-se l'hora dels Estats Units de Nord Amèrica, el comandant de la NASA Neil Armstrong és convertí en el primer ésser humà que posava un peu sobre la superfície de la Lluna. Tot seguit (després d'haver posat l'altre peu) el seu company de missió Edwin E. Aldrin seguia les seves passes mentre el tercer membre de la tripulació, Michael Collins, s'havia de conformar mirant-s'ho des de dalt cada sis minut i mig, des del mòdul que seguia en òrbita lunar. Després d'aquesta gesta, alguns homes han tornat varis cops a la lluna, fins i tot motoritzats, per no deixar de banda la GM, i molts més que no hi han anat mai, sembla que hi siguin permanentment allà.


Benedicte Dayot:

Entre Rambrandt el 15 de julio y Neil Amstrong hoy 21 de julio, ha pasado tanto tiempo...
Ya echaba de menos tus "Tal dia com avui"


Albert Martínez Hernansáez:

Gracias Bénédicte. He andado liado estos días, pero me he propuesto (no se si lo conseguiré) no volver a interrumplir los "tals dies com avui", salvo causa de fuerza mayor :-)


Àngels Travé:

Lo mismo digo...!


Albert Martínez Hernansáez:

Gràcies Àngels. Petons.


Anna Casamitjana:

Insisteixo en que ho has de posar en un bloc, perquè així no es perdrà tot això que esrius, vulguis que no, al Facebook, van passant pàgines i és més difícil de seguir, seria un bloc molt interessant!


Albert Martínez Hernansáez:

Tens tota la raó, Anna, perquè observo que els primers que vaig publicar al mur (no com a notes), han desaparegut. A veure si m'ho munto un dia d'aquests.


Sonia Jordá de Quay:

gracias por volver Albert.......


Albert Martínez Hernansáez:

Gracias a ti, Sonia, por tomarte la molestia de leer mis "ocurrencias".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada